Charalambidis: “Aşağıya inmeli, surların üzerinde durmalıyız”
Tης Eurohoops ekibi / info@eurohoops.net=
Kostas Charalambidis basın toplantısında Zenit ile oyun hakkında konuştu (7/1, 21:00), eski patronu Giorgos Vovoras, Rus takımı ve Panathinaikos’un izlemesi gereken taktikler hakkında konuştu.
«Bu durumlar hoş değil. Rahatsızlar. Her duyguyu bir kenara bırakmalıyız, biz profesyoneliz. Benim ve “personelin” işi stadyumda. Rekabet dışında ne olacağını bilmiyoruz. Acil yükümlülükler var ve surların üzerinde olmalıyız. Daha ileri gitmeliyiz “dedi. Yorgos Vovoras’ın takımdan ayrılışı ve ertesi gün.
Zenit St. Petersburg ile ilgili olarak şunları söyledi: “Zenit’in çok iyi yapılandırılmış, mükemmel işleyişe sahip bir ekip olduğu biliniyor. Bunu kanıtladı. Vurgulayacak çok şeyleri var. Savunmaya girme şeklimiz ve belirli oyunlardaki durumlar maçın sonucu için belirleyici olacaktır “.
Euroleague maçlarının başlangıcında takımın kötü tepkisi sorulduğunda, “Kesin olan sorunu fark ettik, maçın başında rakibe bir handikap veremiyoruz. “Olanlarla ve yaptığımız tartışmalarla sorun anlaşılır ve çocuklar gerekli enerjiyi gösterecekler.”
Son olarak, Xavi Pascual ile yüzleşmeyi bir meydan okuma olarak görüp görmeyeceğine gelince, şu yorumu yaptı: “Zorluk, bir Euroleague takımının yedek kulübesinde oturmak. Koç Pascual’ın değeri yıllar içinde belirginleşti. Bir şeylerimiz var ve çocuklar önceki oyunlarda göstermediklerini ve eksiklerimizi göstermeye hazırlar. “
PAPAPETROU: ANTRENÖRÜN KARARINI KARAR VERMEYECEĞİM, ÖLÜ AN
“Yoncanın” lideri Ioannis Papapetrou, George Vovoras’ın ayrılışı sorulduğunda cevap verdi: “Üzücü bir an. Maalesef sporun bir parçası. Bunlar bizim vermediğimiz kararlardır. Bir oyuncu olarak yarınki maça, kazanmaya, iyi oynamaya çok ilgi duyuyorum. Takım için en önemli şey bu. Kararlar başkaları tarafından alınır. Bu benim pozisyonum değil. Hiç kimse suçlanamaz. Orası kesin. Herkesin sorumluluk payı vardır. Yargılamak benim görevim değil. “
Yarınki maçla ilgili olarak şunları vurguladı: “Çok zor bir maç olacak. Zenit kaliteli ve sağlam bir ekiptir. Koç Paxqual çok iyi bir iş çıkardı. Moralimizi yeniden canlandırmak için zafer her zamankinden daha çok istiyoruz. Yarın zorlu bir maç bekliyoruz.
Çok iyi bir savunma işlevi var. Defansif olarak boşlukları dolduran Poithres’in yokluğunda yapıları farklı olacaktır. Güvenlik açıklarını bulmalı ve oyunculara saldırmalıyız. “Defansif olarak dikkatli olmalıyız çünkü gol atabilecek çok oyuncuları var.”
Euroleague’in son maçlarında Panathinaikos OPAP’ın kötü başlangıcıyla ilgili olarak şunları kaydetti: “Açıkça madalyonun 2 yüzü var. Kötü başlıyoruz ve kovalıyoruz. Avladığımızda tüm oyunlarla savaşırız ve kaçmalarına izin vermeyiz. Her oyuna geri dönebiliriz, karakter bizde. En önemli şey oyunlara aynı konsantrasyonla girmektir “.
Son olarak, maçlara büyük katılımı nedeniyle kendini yorgun hissedip hissetmediğini açıkladı: “Çok iyiyim, basketbolu seviyorum”.
Fotoğraf Kredisi Eurokinissi
En son haberleri görün
alm_page: 1alm_current: 1almitem: 1alm_found_posts: 1
! function (f, b, e, v, n, t, s) {if (f.fbq) return; n = f.fbq = function () {n.callMethod? n.callMethod.apply (n, bağımsız değişkenler): n.queue.push (bağımsız değişkenler)}; eğer (! f._fbq) f._fbq = n; n.push = n; n.loaded =! 0; n.version = '2.0'; n.queue =[]; t = b.createElement (e); t.async =! 0; t.src = v; s = b.getElementsByTagName (e)[0]; s.parentNode.insertBefore (t, s)} (pencere, belge, 'komut dosyası', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq ('init', '1768901460005054'); fbq ('parça', 'Sayfa Görünümü'); fbq ('izin', 'hibe');