Costas Koufos: Cavaliers ile NBA’e dönmek istiyor (fotoğraf)


Ona Eurohoops ekibi / info@eurohoops.net

Jazz, Timberwolves, Nuggets, Grizzlies ve Kings’le (2008-2019) 686 maçtan (5.7 sayı, 5 ribaund) sonra Costas Koufos, kariyerinde ilk kez CSKA Moskova’nın yolunu açarak Avrupa’ya gelmeye karar verdi. Yunan merkezinin ayaklarında milyonlar.

Euroleague’deki ilk görünümü ve genel olarak Avrupa şampiyonlarından pasajı sadece başarılı olmakla kalmadı, her iki taraf da işbirliğini erken bitirirken, 31 yaşında Avrupa’da 3.7 maçta 3.7 sayı ve 2.8 ribaund .

Arzusu açık: “büyülü dünyaya” geri dönmek istiyor ve Cleveland Orta Saha’ya göre bunu Cavaliers aracılığıyla yapmak istiyor. Ne de olsa Koufos, okula ve üniversiteye (Ohio Eyaleti) gittiği Ohio’da doğdu ve büyüdü.

Aynı kaynağa göre, uzun boylu adam tüm bu zaman boyunca kardeşleri McCollum (Blazers’dan SJ ve Khimki’li Eric) ile birlikte aynı eyaletteki Kanton’da çalıştı ve birkaç takımın davasıyla zaten ilgilendiği bildirildi.

En son haberleri buradan görün

alm_page: 1alm_current: 1almitem: 1alm_found_posts: 1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir