Euroleague: Trinkieri, Bir Mucize Daha Yapabilecek Mi

Bayern, sonunda Armani’ye yenilerek başladı. Ancak o zamandan beri, üçü de yenilmez olduğu evden uzakta arka arkaya dört galibiyet aldı. ve biri Münih’te Olympiacos’a karşı. Bu gece Madrid’de (22.00, Novasports) bir mucize daha yapabilecek mi?

Real, Bayern’in (Zalgiris ve Barcelona ile birlikte) liderinin tam tersi 1-4’lük bir rekora sahip ve sıralamalarda daha fazla geride kalmamak için zaferi elde etmek için “yanıyor”.

Bayern, Münih, Fener, Maccabi’den uzakta büyük takımlar kazandı (ve Alba da), bu yüzden bu gece Madrid’e umutsuz gideceğini söylemek için hiçbir nedenimiz yok. Tam aksine. Geçen yıl ve tüm önceki yıllarda doğru olabilecek bir şey bu yıl tersine çevrildi.

PROGRAMIN GERİ KALANI

* Villeurbanne – Zalgiris (19.00): Villeurbanne 20 gün sonra (coronavirus gar) eyleme dönüyor ve 0-2 rekorla deneyecek şampiyon Zalgiris’in yenilmezliğini kırmak için Kaunas’tan (3-0) uzakta.

* CSKA-Valencia (19.00): Dimitris Itoudis’in CSKA’sı arka arkaya iki mağlubiyet sayıyor ve ilk beş maçta on yılda ilk kez negatif (2-3) bir rekora sahip. Aksine, 3-1’lik bir rekorla Valencia haklı çıkardı Gelişmiş kadrosu için ilk tahminler.

* Maccabi-Fener (21.05): Maccabi ve Fener sezona dinamik başladı, ama şimdi 2-3’lük bir rekorları var, her ikisi de arka arkaya üç yenilgiye uğradı! Bu yüzden her iki takım için de önemli bir dönüm noktasından bahsediyoruz, çünkü başka bir başarısızlık kaybedenleri sıralamada çok aşağıya atacak.

En son haberleri görün

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir