NBA play-off’ları: Milwaukee Bucks Atalanta Hawks’ı yendi

Doğu Konferansı finallerinin üçüncü maçında Milwaukee Bucks, Atlanta Hawks’ı 113-102 mağlup etmek için mücadele ederken Giannis Antetokounmpo ve Khris Middleton toplam 71 sayı kaydetti.
Middleton, 38 sayısının 20’sini dördüncü çeyrekte kaydetti.
Antetokounmpo 33 sayı ve 11 ribaundla katkı sağlayan Bucks, Atlanta’da 2-1 öne geçti.
Antetokounmpo, Middleton için “Bugün gördüklerim inanılmazdı. Bu muhteşemdi,” dedi.
Hawks güçlü bir başlangıç yaptı ve ilk çeyreğe 15 sayı önde girdi.
İki kez NBA En Değerli Oyuncusu Antetokounmpo, Milwaukee’nin geri dönüşünde etkili oldu ve ikinci çeyrekte 11 sayı kaydetti ve maçın devreyi 56-56’ya getirmesine yardımcı oldu.
Bucks, Bobby Portis’in bir turnike ile konukları 82-80 öne geçirerek öne geçmek için üçüncü çeyreğin sonuna kadar beklemek zorunda kaldı.
Middleton’ın son çeyrekteki sayı hücumu belirleyici oldu çünkü Milwaukee galibiyeti 25-7’lik bir skorla tamamladı.
Trae Young 35 sayı ile Hawks’ın en skorer ismi olurken, Danilo Gallinari yedek kulübesinden gelerek 18 sayı kaydetti.
Takımlar, Salı günü en iyi yedi serinin dördüncü maçı için Atlanta’da kalacak.